دسته بندیمعماری
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات8
حجم فایل30 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب

عنوان                                         صفحه

 

مقدمه 2

تاریخچه شیشه دوجداره . 2

تعریف شیشه دوجداره 2

خصوصیات و ویژگیهای شیشه‌های دوجداره . 3

مراحل تولید شیشه دوجداره:. 3

تاریخچه درب و پنجره‌ UPVC . 4

UPVC چیست؟ 5

پروفیل UPVC. 5

درب و پنجره UPVC . 5

مزایای درب و پنجره UPVC. 6

لیست قیمت شیشه‌های دوجداره 7

لیست قیمت پروفیل و یراق آلات. 7

 

 

 

مقدمه  

امروزه اتلاف انرژی یکی از مهمترین مسائل کشورهای جهان است. در این بخش، ساختمان با داشتن سهم حدوداً 35 درصدی در مصرف انرژی یکی از صنایعی است که سهم بالایی را در این زمینه به خود اختصاص داده است. قابل توجه است که 30 درصد از اتلاف انرژی ساختمان از طریق پنجره‌ها صورت می‌گیرد و این مسئله استفاده از پنجره و شیشه‌های عایق را ضروری می‌نماید.

شایان ذکراست که آلودگی صوتی و آلودگی هوا (گرد و خاک و دود) نیز دو عامل مهم در عدم آسایش زندگی ساکنان شهرها بخصوص حاشیه خیابان‌های اصلی می‌باشد.

پنجره‌های UPVC با شیشه‌های دو جداره و یراق آلات مدرن دو حالت بازشو پیشنهاد ما جهت جلوگیری از اتلاف انرژی و بدست آوردن آسایش و آرامش قابل توجه در مقایسه با پنجره‌های قدیمی می‌باشد.

تاریخچه شیشه دوجداره

استفاده از شیشه توسط رومی‌ها در حدود هزار سال قبل از میلاد مسیح رایج بوده است و استفاده عمومی از آن نیز به حدود دویست سال قبل باز می‌گردد که از آن زمان شیشه‌ها با ابعاد مختلف وارد زندگی عموم مردم گردیدند. در سال 1865 میلادی صاحب یک مغازه شیشه ی در شهر نیویورک با ابتکار خویش حق ثبت و امتیاز بهره‌برداری از شیشه‌های عایق دوجداره غیرقابل نفوذ را در ایالت متحده بدست آورد. او با مطالعه و آزمایش اثبات کرد که با استفاده از شیشه‌های دوجداره می‌توان از خروج گرما و سرمای داخل ساختمان‌ها به خارج جلوگیری کرده و هوای داخل محیط را بهتر محافظت نمود.

تعریف شیشه دوجداره

شیشه دو جداره استاندارد، از اتصال دو شیشه که به طور موازی و در مقابل یکدیگر بر روی یک چهارچوب پروفیل آلومینیومی قرار گرفته است تشکیل شده است.

 اساس شیشه‌های دوجداره بر مبنای ایجاد یک فضای خالی پر از هوای خشک و یا استفاده از یک گاز بی‌اثر مانند گاز آرگون بین دو صفحه شیشه‌ای است که لبه‌ها یا درزهای آن هوابندی شده و فضای بین آنها با مواد رطوبت‌گیر و خشک کننده‌ای مانند سیلیکاژل پر می‌شود.

خصوصیات و ویژگیهای شیشه‌های دوجداره

1) عایق حرارتی:

با توجه به پایین بودن ضریب انتقال حرارت (ثابت K) در شیشه‌های دوجداره استاندارد،  به دلیل استفاده از هوای خشک و یا گاز آرگون بین دو جداره شیشه، میزان انتقال گرما و سرما کاهش یافته که این امر باعث صرفه‌جویی در میزان مصرف انرژی به مقدار 40٪ خواهد شد. در مجموع در صورت استفاده از شیشه دوجداره و پنجره‌های عایق می‌توان در ازای هر مترمربع شیشه دوجداره، به میزان 40 مترمکعب گاز در سال صرفه جویی نمود.

2) عایق صوتی:

شیشه‌های دو جداره عایق بسیار خوب صدا نیز هستند. با تعیین فاصله مناسب بین دو لایه شیشه و تزریق گاز آرگون بداخل آن می‌توان شدت آلودگی صوتی فضای داخل ساختمان را به رقمی معادل 40-20 دسی‌بل (db) کاهش داد. در مجموع شیشه‌های دوجداره، حداقل 50٪ در میزان شدت صوت تأثیر می‌گذارد، که این امر باعث ایجاد فضایی آرامش بخش برای ساکنان ساختمان می‌شود.

مراحل تولید شیشه دوجداره:

  • ·  برش اتوماتیک شیشه: با استفاده از برش تمام اتوماتیک، برش شیشه در اشکال و زوایای مختلف در نهایت دقت انجام می‌شود.
  • ·  شستشو و خشک کردن شیشه: با استفاده از دستگاه تمام اتوماتیک، شیشه‌ها شستشو شده و خشک می‌گردند. و بطور اتوماتیک به میز مونتاژ هدایت می‌شوند.
  • ·  خم پروفیل آلومینیومی: اسپیسرهای مصرفی که از آلیاژ مخصوص می‌باشند، به صورت یک پارچه (به هر شکل و با هر زاویه‌ای) خم شده و در بین دولایه شیشه قرار می‌گیرند.
  • ·  تزریق مواد رطوبت‌گیر: مواد رطوبت‌گیر به صورت اتوماتیک و به میزان مورد نیاز داخل اسپیسر تزریق می‌گردد. پس از این مرحله اسپیسر جهت تزریق گاز (خنثی) سوراخ کاری می‌گردد.
  • ·  ترزیق گاز: گاز خنثی از محل سوراخ‌های ایجاد شده بر روی اسپیسر، به داخل محفظه شیشه دوجداره تزریق و بلافاصله عمل مسدود کردن سوراخ‌ها انجام می‌پذیرد.
  • ·  درزگیری نهایی: درزگیری نهایی با استفاده از مواد پلی سولفاید جهت موارد زیر انجام می‌شود:

A)                       حفاظت از لبه‌های شیشه.

B)                        آب‌بندی نهایی جهت عدم ورود هوا.

C)                        عدم نشت گاز از بین دوجداره شیشه.

تاریخچه درب و پنجره‌ UPVC

ساخت درب و پنجره UPVC در سال‌های 1960 میلادی در اروپا آغاز گردید. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش هزینه تولید درب و پنجره‌های چوبی، آهنی و آلومینیومی، استفاده از درب و پنجره‌های UPVC رونق روزافزونی داشته است. سهولت ایجاد تنوع در طرح و رنگ، استقامت فیزیکی و یا پایداری در برابر شرایط جوی متفاوت و همچنین قابلیت بازیافت UPVC بکار رفته در ساخت درب و پنجره، موجب تحولات عمده‌ای در این صنعت گردیده است. استفاده از شیشه‌های دو یا سه‌جداره، خاصیت عایق بودن در مقابل صدا و حرارت را در پنجره‌های UPVC افزایش داده است. امروزه در کشورهای اروپایی بیش از 70 درصد سهم بازار درب و پنجره متعلق به UPVC می‌باشد. در ایران اولین بار در اواخر دهه 50 واحدهای تولیدی ساخت درب و پنجره UPVC احداث گردید.

UPVC چیست؟

UPVC ماده اولیه ساخت پروفیل در و پنجره‌های مدرن PVC می‌باشد. این ماده یک نوع ترموپلاست مدرن متشکل از مشتقات اصلی نفت خام و نمک طعام است.

در فرآیند تولید UPVC با افزودن مواد مختلفی چون ضربه‌گیرها، مواد ضد احتراق، پرکننده‌ها، کمک کننده‌ها

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


bahdashtfile شیشه ,upvc ,دوجداره ,شیشه‌های ,استفاده ,عایق ,شیشه دوجداره ,شیشه‌های دوجداره ,پنجره upvc ,مواد رطوبت‌گیر ,اتلاف انرژی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود فیلم مهتابی مزرعه سوپرورم عرشیان فروشگاه گز کرمانی اصفهان Intelligence and creativity دانلود با لینک مستقیم گروه نرم افزاری فرکام ارائه‌دهنده‌ی راهکارهای نرم‌ افزاری سازمانی و شرکتهای متوسط ARAME JAN